На Волині викрили 12 нелегальних заправок

0
-2
На Волині викрили 12 нелегальних заправок
На Волині з початку року припинили діяльність 12 підпільних АЗС, а з незаконного обігу вилучили 73,2 тисячі літрів пального сумнівної якості.

Про це учасників засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Волинської ОДА поінформувала начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук, – пише Інформаційне агентство «ВолиньPost».

Вартість вилученого пального, що реалізовувалися з порушенням вимог чинного законодавства – понад 2,2 мільйона гривень.

Щодо нелегальних АЗС, розташованих на приватній території, то керівник волинських фіскалів запропонувала скоординувати роботу юридичних підрозділів правоохоронних та контролюючих органів з тим, щоб подати до судових органів мотивовані позови для винесення судових рішень про припинення протиправної діяльності та демонтаж АГЗС на землях приватної власності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні