Екс-керівника «Волинського облавтодору» підозрюють у махінаціях

0
2
Екс-керівника «Волинського облавтодору» підозрюють у махінаціях
Колишньому керівнику ДП «Волинський облавтодор» повідомлено про підозру у зловживанні владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волинської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що посадовець, всупереч інтересам очолюваного ним підприємства, уклав із суб’єктом господарської діяльності завідомо невигідний для облавтодору договір на поставку товарів, із додатковими угодами до нього, які встановлювали штрафні санкції за порушення договірних зобов’язань у декілька разів вищі, ніж передбачено чинним законодавством.

У подальшому було штучно створено підстави для нарахування штрафних санкцій в користь постачальника й згідно із судовими рішеннями державному підприємству «Волинський облавтодор» нараховано штрафні санкції на суму понад 2,6 млн. грн., що перевищує загальну суму, заборговану підприємством за поставлений товар.

Тривають слідчі дії, вирішується питання про обрання екс-керівнику підприємства запобіжного заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні