На одного луцького муніципала потрібно 200 тисяч

2
-9
На одного луцького муніципала потрібно 200 тисяч
Щоб фінансувати одного інспектора муніципальної варти, потрібно 200 тисяч гривень.

Про це повідомила директор муніципальної варти Луцької міської ради Юлія Сиротинська на постійній комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Нагадаємо, луцьким муніципалам виділять 2 мільйони 190 тисяч гривень на демонтаж незаконних споруд та конструкцій у 2019 році.

«На фінансування одного інспектора необхідно 200 тисяч. Виписувати 20 постанов на день – не проблема. Одна постанова – це 500 грн. Якщо помножити цю суму на 30 робочих днів, є можливість окупити матеріали, що призначені для нього», – каже Юлія Сиротинська.

Вона переконує, що задля видачі таких постанов, інспектори повинні бути забезпечені якісними сертифікованими планшетами.

До слова, цьогоріч департаменту муніципальної варти купили 34 планшети за більш як 250 тисяч гривень. А на чохли для цих планшетів пішло ще 15 тисяч.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як я зрозумів, то це 200 000 на місяць. А в них нічого не склеїться??????????!!!!!!!!!!! 200 000х12 це 2 400 000 грн. на рік. То за 10 муніципалів, які крім того, що бабів ганяють, більш нічого не роблять, виходе 24 млн. грн. Не закруто? Коли якась реальна проблема, вони тікають, щоб не набили. То може краще, щоб їх не було взагалі???
Відповісти
Самоокупаємость?... Мразі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні