Воєнний стан триватиме 30 днів, – Порошенко. ВІДЕО

1
0
Воєнний стан триватиме 30 днів, – Порошенко. ВІДЕО
Воєнний стан, якщо відповідний указ буде схвалений Верховною Радою, розпочнеться 28 листопада і триватиме тридцять днів.

Про це заявив Президент Петро Порошенко у відеозверненні до народу України, інформує сайт глави держави.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко своїм указом ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 26 листопада 2018 року «Про надзвичайні заходи щодо забезпечення державного суверенітету і незалежності України та запровадження воєнного стану в Україні».

Тепер указ має затвердити Верховна Рада.

«Я виконав свій конституційний обов’язок і кілька годин тому своїм указом запровадив воєнний стан на всій території України з дев’ятої години ранку 28 листопада», – заявив Президент.

Рада національної безпеки і оборони пропонувала Президенту ввести воєнний стан на 60 днів. Однак Петро Порошенко заявляє, що воєнний стан діятиме лише 30 днів.

«Для чого? А щоб воєнний стан жодним днем не накладався на початок виборчої кампанії. Щоб ні в кого з тих, хто про свою партію, про свій політичний інтерес печеться більше, ніж про націю та український інтерес, зараз не залишилося жодних підстав для брудних політичних спекуляцій чи інсинуацій», – наголосив глава держави під час заяви щодо затвердження Указу про введення в Україні воєнного стану.

Петро Порошенко заявив: «Саме в грудні я внесу – на початку грудня – проект рішення парламенту про дату президентських виборів, які мають відбутися відповідно до Конституції 31 березня 2019 року».

Повний текст заяви Президента – у відео з офіційного сайта глави держави.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порошенко молодець!!!!
Буду голосувати за того кандидата в президента якого найбільше ненавидить Росія.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні