Далекобійники, які «застрягли» на волинському кордоні, – про штрафи і зіпсований багаж

2
4
Далекобійники, які «застрягли» на волинському кордоні, – про штрафи і зіпсований багаж
У водіїв вантажівок, які «застрягли» на Волинському кордоні, псується багаж на тисячі євро.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіли далекобійники, які стоять на пункті пропуску «Ягодин» вже дві доби.

Нагадаємо, ускладнення пропуску автомобілів через ПП «Ягодин» пов’язане з акцією протесту власників автомобілів на «євробляхах».

У неділю, 25 листопада, на пункті пропуску «Ягодин» Волинської митниці сотні людей почали палити шини і викрикувати «Ганьба!», протестуючи проти нових правил ввезення автомобілів на іноземній реєстрації.

У понеділок, 26 листопада, поліція Волині розпочала кримінальні провадження за фактами блокування транспортних комунікацій та групового порушення громадського порядку на пункті пропуску «Ягодин».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Головний волинський поліцейський – про кримінал на «Ягодині»

Далекобійник Віталій, який не може перетнути кордон вже більше доби, запевняє, що вночі практично всі «євробляхарі» зловживали спиртним:

«Вночі одні алкаші тут були, влаштували собі тут гучне гуляння. Якісь незрозумілі. Я, звісно, знаю, хто вони – це з Любомля. Люди, які нічого не досягли…», – запевнив очевидець.

Натомість очільник головного управління Національної поліції України у Волинській області Петро Шпига запевняє, що серед активістів п’яних не було й немає. З його слів, немає проблем і з заторами, хоча протягом 30-ти хвилин пропускають лише по три вантажівки з обох сторін кордону.

«У мене цілий причіп капусти, яка за дві доби вже почорніла. Тут капусти на півтори тисячі євро. Власне, постачальник з України не отримає гроші за цей продукт», – зазначив чоловік.

Натомість водій іншого вантажного автомобіля розповів, що далекобійники їздять за чіпами і за кожну годину на кордоні їм прийдеться заплатити із власної кишені. Такий штраф отримає кожен водій вантажівки, який вчасно не прибув із товаром.

За словами далекобійників, сума штрафу може сягати від тисячі до п’яти тисяч євро.

У черзі перетнути кордон стоїть і водій Зураб із Грузії, яких везе до Німеччини горіхи. Чоловік не може перетнути пункт пропуску вже дві доби. Зураб везе горіхи на суму 40-60 тисяч євро.










Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Петро Шпига а ти там був?впевнений,що" серед активістів п'яних не було і не має"?Бо особисто я їдучи з дитиною додому бачила неадекватних баб які били машину кулаками,мужичків від18 до 40 в дуже не тверезому стані,і працівників поліції-якщо цей хлам можна назвати поліцією,які на моє прохання допомогти проїхати тому,що в машині трирічна дитина яку цей ахуєв..ий народ який думає що має право нищити мою власність, злякав,стояли курили і розказували щоб я сама вирішувала ситуацію.Ви "шановний"жопу з крвсла вийміть і подивіться як прауюють гниди які отримують зарплмту з податків громадян,і подивіться хто там і в якому стані стоїть,а тоді пизд..ть.
Відповісти
Пора алкани розганяється.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні