--> «Я не мальчик по визову», – Савченко до «євробляхарів» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Я не мальчик по визову», – Савченко до «євробляхарів»

1
16
«Я не мальчик по визову», – Савченко до «євробляхарів»
Протестувальники на пропускних пунктах забажали, щоб голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко приїхав до них.

Про це керівник Волині повідомив у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

«Я запросив ініціативну групу людей, що зараз на пунктах пропуску. Вони не приїхали. Натомість забажали, щоб я приїхав до них. Я не «мальчик по визову», однак поїду, якщо буде конструктив. А якщо ні, то існує-таки закон, і я його застосую. Я переконаю всі силові структури виконувати закон. Всі, хто сьогодні дебоширить, будуть відповідати перед законом. Ті, хто блокують траси, будуть відповідати перед законом».

Голова ОДА закликає власників «євроблях» задуматись та переоцінити ситуацію.

«Закликаю власників, котрі ввезли автомобілі на територію України не зовсім законно, трохи задуматись, переоцінити ситуацію і зрозуміти, що цим вони нічого не досягнуть. Я переконаний, що навіть якщо вони стоятимуть на кордоні тиждень чи два, то депутати не зберуться на позачергову сесію, щоб змінити закон. Закон змінюють тільки за певними процедурами. Існує регламент, засідають комісії, розглядають головні експертні і юридичні управління. Це займає багато часу. Сьогодні робити заручниками не тільки волинян, а й громадян усієї України, які хочуть в силу певних обставин виїжджати до Польщі – це не просто неправильно, це аморально», – зазначає Олександр Савченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
п. Савченко!!! досить говорити, покажіть що є влада в Україні!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні