«Сумлінних перед законом власників «євроблях» немає», – Савченко про протести на кордоні

0
6
«Сумлінних перед законом власників «євроблях» немає», – Савченко про протести на кордоні
Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко не підтримує акції мітингарів на пунктах пропуску.

Про це голова ОДА розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

«Шини, що палають – не дивина для України. Це уже традиція – відстоювати свої права. У будь-якому випадку будь-що треба застосувати там, де це необхідно. Якщо водії, які володіють сьогодні автомобілями-«євробляхами», вважають, що порушено їхні права, то чому вони порушують права громадян, які зі своїми дітьми їдуть з Польщі чи в Польщу?» – коментує голова ОДА.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Акція бляхарів: активісти розповіли, кого пропускають через Волинську митницю

«Сьогодні в мене зранку був консул Польщі у Луцьку. Розповів про дуже неприємну ситуацію: вчора дипломатів не випустили до Польщі. Як після цього власники «євроблях» збираються їхати в цю країну? Якщо вони ображають представників керівництва цієї держави? Сумлінних перед законом власників «євроблях» немає, тому що ніхто з них не оплачував податки. Це не зовсім правильно робити у державі, яка сьогодні веде війну, тому що не вистачає і коштів, і озброєння, і захисту, і військових. На жаль, сьогодні знову помер герой Волині. Є люди, які висловлюють протест. А є люди, які ходять, вибачте на слові, п’янючі, розв’язні, розпущені, їм море по коліна», – зазначає керівник Волині.

Нагадаємо, що сьогодні надійшла звістка про трагічну загибель на Сході лучанина.

За словами Олександра Савченка, сьогодні він зібрав робочу групу, де були представники всіх силових, інспекційних структур області, територіальних органів центральної влади задля вирішення певних питань.

Голова ОДА обурюється поведінкою окремих мітингарів.

«Чому вони п’яні? Чому вони мають претензії до всіх і порушують громадський порядок? Невже це дає право організаторам акції не контролювати присутність п’яних? Чому там не заборонений продаж алкогольних напоїв? Чому автомобілі на місці протесту не перевіряють на предмет підвозу? Чому не перевіряють на наявність зброї чи заборонених предметів, які можна використати задля посягання на життя чи здоров’я людей, зокрема митників. Це правопорушення, за які доведеться відповідати. Це все документують. Можна висловлювати свої протести, проте не перешкоджати життю інших людей. Якщо вони такі принципові, чому вони порушують права інших? Не можу підтримати цю акцію, бо існує закон, за який проголосували народні депутати. Я не можу прохати митницю не виконувати закон. Бо це злочин», – повідомляє Олександр Савченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні