Оштрафували волинянку, яка напідпитку знесла паркан

0
1
Оштрафували волинянку, яка напідпитку знесла паркан
На Волині Іваничівський районний суд постановив накласти 10200 гривень штрафу на жительку села Низкиничі, яка, перебуваючи нетверезою за кермом, в’їхала в паркан у місті Нововолинськ.

Про це повідомляє Буг.

Інцидент трапився 20-го вересня о 20:10 на вулиці Зеленій. Жінка не врахувала дорожню обстановку, не обрала безпечної швидкості руху та здійснила наїзд на паркан біля будинку №54, при цьому перебувала в стані алкогольного сп’яніння.

В судовому засіданні вона свою вину у вчинених правопорушеннях визнала повністю, у вчиненому щиро розкаялася.

Суд постановив визнати жінку винною у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 130, ст. 124 КУпАП, та накласти на неї адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на рік.

Фото ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні