На Волинь приїхала престижна будівельна премія. ВІДЕО

0
10
На Волинь приїхала престижна будівельна премія. ВІДЕО
Волинська будівельна фірма ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536», яка забудовує Луцьк протягом 55 років, отримала VІ Всеукраїнську будівельну премію Конфедерації будівельників України «IBUILD».

Святкова церемонія нагородження і вручення головної нагороди в будівельній галузі відбулася у столиці України, йдеться у сюжеті «12 каналу».

У конференц-залі КВЦ «Парковий» зібралися зірки будівельної галузі України, будівельники, архітектори, дизайнери, виробники будівельних матеріалів і технологічних рішень для будівництва.

Під час заходу ведучі свята – відомі журналісти Яніна Соколова та Олег Панюта – представили переможців головної будівельної відзнаки України в трьох категоріях нагородження: «Кращий серед рівних» (персональна премія), «Вимір успіху» (корпоративна премія) та «Відкриття року» (премія блискавичних досягнень).

Під час церемонії премію «IBUILD» отримали близько 40 номінантів. Серед них і волинська будівельна фірма ПрАТ «Луцьксантехмонтаж», генеральний директор якої Ігор Чорнуха. Наших земляків відзначили в номінації «Регіональний генпідрядник року».

Серед забудовників Луцька саме ця фірма є найбільш досвідченою. За 55 років існування компанії було спроектовано і здано в експлуатацію близько 250 000 квадратних метрів об’єктів як житлового, так промислового і комерційного призначення. На виробництві працює понад 700 кваліфікованих спеціалістів. Саме це, на думку Ігоря Чорнухи, стало основними складовими успіху, за що фірму відзначили премією.

У коментарі інтернет-виданню «Волинь24» гендиректор зазначив, що ця відзнака – достойне визнання успіху фірми за межами Волинської області.

«Першочергово експерти визначали, чи учасники достойні того, аби хоча б наблизитися до цієї нагороди. І мене направду дуже тішить, що ми підійшли по всіх параметрах, і нас визнали. І, звісно, побувати серед усіх номінантів, де майже 80% присутніх – це перші особи підприємств, представники комплексів, що будуються, – величезна честь для мене», – прокоментував Ігор Чорнуха.


Довідково.
VI Всеукраїнська будівельна премія «IBUILD 2018» – це ключовий галузевий захід із визначення кращих фахівців, проектів, об’єктів та підприємств будівельної сфери.

Щорічна премія не має аналогів та проводиться Конфедерацією будівельників України з метою залучення уваги до досягнень компаній та діячів ринку, їх внеску в розвиток будівельної галузі та економіки України загалом.

Найкращих вибирають серед фахівців, об’єктів та підприємств будівельної сфери за результатами року, що передує його проведенню.

Більше – у сюжеті.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні