--> «Мусить бути лідер», – далекобійник, якого «заблокували» на волинському кордоні. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Мусить бути лідер», – далекобійник, якого «заблокували» на волинському кордоні. ФОТО

2
-6
«Мусить бути лідер», – далекобійник, якого «заблокували» на волинському кордоні. ФОТО
Далекобійник, який стоїть на пункті пропуску «Ягодин» понад добу, розповів, чому «бляхарі» обрали неправильну тактику страйку.

Про це Михайло Киричок розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, ускладнення пропуску автомобілів через ПП «Ягодин» пов’язане з акцією протесту власників автомобілів на «євробляхах».

У неділю, 25 листопада, на пункті пропуску «Ягодин» Волинської митниці сотні людей почали палити шини і викрикувати «Ганьба!», протестуючи проти нових правил ввезення автомобілів на іноземній реєстрації.

У понеділок, 26 листопада, поліція Волині розпочала кримінальні провадження за фактами блокування транспортних комунікацій та групового порушення громадського порядку на пункті пропуску «Ягодин».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Головний волинський поліцейський – про кримінал на «Ягодині»

«Звісно, можна зрозуміти людей, які тут зібралися на акцію протесту. Бо люди купили дешеві автомобілі, бо наша країна, де неможливо знайти автомобіль на українських номерах за нормальну ціну. То що їм лишалося робити?» – каже далекобійник.

Михайло Киричок переконаний, що знайти спільну мову із мітингарями можна за умови, якщо активісти виділять одного лідера. Саме той, на думку Михайла, повинен озвучити основні вимоги, аби водії, які змушені стояти в черзі понад добу, змогли швидше перетнути кордон.

«Для того, аби вирішити питання із мітингарями та ситуацією із розмитненням автомобілів на європейських номерах, потрібно, аби з людьми був побудований якийсь нормальний діалог. Потрібно, аби серед мітингарів були якісь лідери, які чітко вимагали те, що потрібно. Я не знаю, чим це закінчиться», – вважає Михайло.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розігнати це стадо биків "без лідера"-а то страждають через них прості роботяги. Хай валять до маєтків депутатів і там що хочуть перекривають....
Відповісти
Який лідер. Це типовий бидлобунт. Тільки вони тупі і не розуміють, що на цей бардак дивляться і поляки, роблять висновки. Так вольготно жити як раніше, ці контрабандисти уже не будуть. Вони перейшли червоні лінії, залучили до себе багато уваги не тільки України, а те чим вони займались любить тишу... А ле ця масса думати не вміє, горілка, шини... то лише антипародія на майдан....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні