Поляк, естонець та італієць: з ким одружуються волинянки

0
-3
Поляк, естонець та італієць: з ким одружуються волинянки
У Нововолинську вже рік діє проект «Шлюб за добу».

З моменту запровадження проекту послугою скористались понад 80 пар.

Про це повідомила начальник Нововолинського міського відділу ДРАЦСу Людмила Савік на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Послуга передбачає можливість проведення державної реєстрації шлюбу у скорочений строк, визначений нареченими, зокрема у день поданої заявки.

«Більшість пар, що скористались послугою «Шлюб за добу» – це молоді люди, які мають обмаль часу для вирішення юридичних питань. Друга категорія – шлюби, які зареєстровані з учасниками операції об’єднаних сил. Третя категорія – шлюби з іноземцями", – йдеться у дописі.

До слова, за рік існування проекту зареєстрували 18 шлюбів з громадянами іноземних держав, зокрема: 3 шлюби з громадянами Російської Федерації, 4 шлюби з громадянами Республіки Польща, 1 шлюб з громадянином Королівства Іспанії, 1 шлюб з громадянином Республіки Узбекистан, 1 шлюб з громадянкою Естонської Республіки, 1 шлюб з громадянином Алжирської НДР, 1 шлюб з громадянами Республіки Туреччина, 1 шлюб з громадянином Республіки Ірак, 1 шлюб з громадянином Республіки Білорусь, 1 шлюб з громадянкою Королівства Данія, 1 шлюб з громадянином Італійської Республіки, 1 шлюб з громадянином Федеративної Республіки Німеччина та 1 шлюб з громадянином Чеської Республіки.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні