--> Порошенко скликає Воєнний кабінет через події на Азові | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Порошенко скликає Воєнний кабінет через події на Азові

1
3
Порошенко скликає Воєнний кабінет через події на Азові
Через надзвичайні події на Азовському морі відбудеться засідання Воєнного кабінету під керівництвом президента Петра Порошенка.

Про це повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко, - пише Українська правда.

Нагадаємо, російські служби затримали три судна зі складу корабельної групи Військово-Морських Сил ЗС України: є поранені.

Як повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов, засідання Воєнного кабінету відбудеться о 22:00.

"Президент України Петро Порошенко збирає засідання Воєнного кабінету у зв‘язку із ситуацією, що склалася у Керченській протоці та нападом на українські військові кораблі", - повідомив Турчинов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
при януковичю пенсія була 300доларів а приганебно крадущому бпп порошенку пенсія обікралась порошенком і складає 80 доларів!!! а в чім винні голодаючо-вимираючі пенсіонери з ганебно оСУЧЯСНЕНИМИ ажж в 1500гр.пенсіями фашистом-крадієм кровавим президентом петром порошенком на які неможливо сплачувати ком. платежі ,оплачувати лікарям-розбійникам багатотисячне лікування в лікарнях і купувати наддорогущі ліки (без яких пенсіонери помирають немаючи за що купити), нормально повноцінно харчуватися бо фашист-кат пенсіонерів з подєльниками гройсманом-ревою познімали із всих НЕВИННИХ Пенсіонерів Субсидії по різних причинах (А ПРИЧІМ ТУТ ПЕНСІОНЕРИ? що через безробітних приписаних дітей які немають свого житла ПОРОШЕНІВСЬКА БАНДА КАРАЄ І УСПІШНО ЩОДНЯ ВБИВАЄ ПЕНСІОНЕРІВ ВКРАВШИ НАВІТЬ СУБСИДІЇ І НЕДАЮЧИ НОРМАЛЬНІ ПЕНСІЇ??? Чому повинні страждати невинні пенсіонери!!! вимираючим голодаючим без належного лікування адресно персонально Пенсіонерам незалежно від працюючих чи непрацюючих дітей за любих обставин необхідно надавати нормально-реально прожиткові пенсії або субсидії на прожиття і безкоштовні ліки, а порошенівська банда цього не робить і винищує ,як фашисти, всих пенсіонерів!!! ПЕТРО ПОРОШЕНКО Х-У-Й-Л-О ЛА-ЛА-ЛА!!! КАТА ПЕНСІОНЕРІВ ФАШИСТА ПЕТРА ПОРОШЕНКА НА НАРИ!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні