«Якого х*** ти береш з собою маленьких дітей», – громадський активіст до тих, хто заробляє на митниці

7
21
«Якого х*** ти береш з собою маленьких дітей», – громадський активіст до тих, хто заробляє на митниці
Громадський активіст Тарас Сватко, колишній працівник МВС України, висловив свою думку стосовно перекритого кордону і «бляхарів».

Про це Сватко написав на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Активіст виступає «за» доступне розмитнення і вважає, що це – єдиний правильний шлях до вирішення проблеми «євробляхарів».

«Дивіться, як ті люди зараз заворушились. І коли вони це зробили? Правильно – коли залізли в їхню особисту кишеню перекривши кордон для «євроблях». Людям перекрили нелегальний заробіток ! Звичайно, що не всі там є нелегалами, є і підприємці, які возять на себе товар, але таких 1-2%. Є ще там і заробітчани, котрі працюють за кордоном і логічно – їздять на «євробляхах».

Але мене цікавлять всі інші – ті, що на перекидах і з цигарками. Говорю зараз про переважну більшість таких людей, і не важливо, на «бляхах» вони чи на нашій реєстрації. Ці люди не бунтували і не виражали своє невдоволення відносно інших процесів в країні і на місцях. Їхня соціальна активність дорівнює нулю. Це люди, які хочуть, щоб наша країна стала «глянцевою», але нічого для цього не роблять. Їх цікавить лише власне збагачення, а не збагачення країни.

Це люди, які деградують в чергах. Обговорення зводиться до того, хто з польських митників/прикордонників на якому пасі.

Часом, спілкуючись між собою, згадують про те, яка погана в нас влада, при цьому викидають сміття з машини на дорогу, розпивають спиртне в автомобілі, лузають насіння на землю, підрізають в черзі і т.д...

А оці «крики душі»: «Нас тримають на кордоні з маленькими дітками, котрі замерзають в автівках». Якого х... ти береш з собою маленьких дітей? Відповідь проста: щоб швидше проїхати чергу і на кожну дитину взяти по «таксі». Убогі люди, які знущаються над тими дітьми.

Це все знаю не з чуток. Скажу відверто, що сам певний період часу був одним із них. Саме завдяки тим людям я тепер не починаю їхати автівкою, поки не пристебнусь ременем безпеки. До цього підвела лише одна фраза: «Все, можеш відстебнутись – ми в Україні».

Ці люди не вимагали створення робочих місць в своїй країні. Їх влаштовує такий заробіток, бо таким чином і заробити можна більше, і особливих знань та навичок не потрібно для такої «роботи». А до недавнього часу вони ще й субсидії отримували.

Звичайно, не всі серед них є такими, як я описав вище. Є навіть такі, що наслідували деякий мій приклад і включались в активну соціальну роботу», – йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
21

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все правильно написав.
Відповісти
Я давно казав що в нас країна бариг!!!, бариг які з себе бандитів корчать!!!
Відповісти
Дуже правильно написано!!!!я теж підтримую автора!
Відповісти
Wszystko co Pan powiedział jest prawda.
Відповісти
Пару років назад я стояв в декілька кілометровій черзі з вагітної дружиною зимою вночі , і не один смердючий поліщук не пропустив мене ,мол вагітна хай сидить вдома ав нас своя те що вони називають "робота" файки тобто ввозити .Зараз я вважаю що те все бидло полішуцьке просто розігнати і все
Відповісти
Підтримую автора.Піднімати треба свою країну.А не робити з неї позор для всієї землі.Іти на робото як всі нормальні люди,піднімати економіку вдома.І з часом всіх буде все влаштовувати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні