Показали черги на «Ягодині». ВІДЕО

4
10
Показали черги на «Ягодині». ВІДЕО
На Волині виникли величезні черги на кордоні з Польщею

Про це написали у спільноті «Рідна Україна» у «Фейсбуці».

«Жодна машина не заїде на територію України без розмитнення. Тільки на розмитнення або вносити заставу, еквівалентну сумі розмитнення. Але є ще одне «але». Люди говорять про безвихідну ситуацію і не знають, що робити. Надворі морозно, а в автівках є і діти», – йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Показали, які черги на митному переході «Устилуг»

Довідково. Як відомо, 25 листопада набирають чинності закони 2611-VIII та 2612-VIII (в народі відомі як закони щодо «євроблях»). Згідно з нормами цих законів, громадяни-резиденти мають право переміщувати транспортний засіб, що зареєстрований за межами України, в режимі транзиту за умови сплати грошової застави в розмірі митних платежів, що підлягають сплаті при ввезенні таких автомобілів на митну територію України з метою вільного обігу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі пишуть про одне і теж саме. Так що ж це за " але"?
Відповісти
Ну тепер через декілька днів можна буде їздити за кордон на автомобілях з укр. реєстрацією і черг не буде, а то ті бляхарі вже зовсім обнагліли і за них були черги
Відповісти
Ну от і як їх назвати - знали, що ось-ось щось з бляхами буде. То нах%ра було перти закордон, ще й з дітьми? Реально - "Хіба дитина винувата, що маманя (батяня) дурновате?"
Відповісти
Халява завжди закінчується.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні