Волинський священик поділився секретами сімейної любові

0
1
Волинський священик поділився секретами сімейної любові
Волинський священик Валентин Марчук розповів, якою має бути справжня любов.

Про це він написав на власній сторінці у "Фейсбуці".

"Намагатися робити кохану людину щасливою - це і є справжня любов.
любов – це прекрасне почуття, яке дозволяє вилікувати душевні рани, навіть найглибші, які йдуть з дитинства. Бути для жінки другом, і батьком, і чоловіком – ось, що значить любити по-справжньому. А жінка для коханого буде матір’ю, подругою і дружиною", - пише отець Валентин.

Справжня любов завжди бере мало, а віддає багато. Причому, саме справжнє почуття змушує людину не брати, а присвячувати всього себе цілком своїй коханій людині.

Безмежна довіра є одним з найважливіших ознак справжньої любові. Як багато пар розпадається тільки тому, що хлопець або дівчина не довіряють один одному, постійно влаштовують перевірки, закочують істерики на грунті ревнощів.

"Перестати порівнювати свого чоловіка або свою жінку з іншими – значить любові по-справжньому. Це значить, не бачити навколо жодного перспективного варіанту, який підходив би вам", - зазначає священик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні