Перевізник прокоментував трагедію на автостанції Горохова

1
9
Перевізник прокоментував трагедію на автостанції Горохова
Водій автобуса, який переїхав директорку волинської школи, має великий стаж роботи та не зловживає спиртними напоями.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів директор Горохівського АТП «10764» Сергій Шелест.

Нагадаємо, у п'ятницю, 23 листопада, близько 14:00, на автостанції міста переїхали жінку. Водій автобуса Луцьк-Антонівка виїжджав із платформи та переїхав 61-річну жінку, яка займала посаду директора школи села Охлопів.

«Віктор Чорнопас (водій автобуса – ред.) має великий стаж роботи. Колись раніше він працював на нашому підприємстві, а зараз – у перевізника Миколи Процюка. Я навіть запрошував його до себе на роботу, бо чоловік досвідчений і не зловживає алкоголем», – прокоментував Шелест.

До слова, автобуси підприємця Процюка проходять передрейсовий контроль на підприємстві Сергія Шелеста АТП «10764», а водії медичний контроль.

Журналісти інтернет-видання «Волинь24» пробували звязатися із Миколою Процюком. На телефонний дзвінок відповіла жінка й повідомила, що підприємець після інфаркту, на місці пригоди не був, тому коментувати нічого не буде.

Передрук заборонено.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жаль
.Горе родині, горе водієві... Ще молода жіночка, жити б і жити ще їй. Не знаю як сталося, але водій не спеціально це робив думаю ....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні