Контрабандисти намагалися прорватися через «Устилуг»

0
-2
Контрабандисти намагалися прорватися через «Устилуг»
Працівники СБУ зупинили контрабандистів, які прорвалися з посту Устилуг і протаранили огорожу. Правоохоронцям порізали шини.

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив журналіст Євгеній Плінський.

«Сьогодні вночі, контрабандисти на бусі прорвали виїзд з поста Устилуг після того, як, пройшовши кордон зеленим коридором, були зупинені співробітниками СБУ», — зазначає він.

Протаранивши огорожу, контрабандисти зникли у дворах, розвантажили частину буса і втекли. Другий такий же бус затримали на пункті з медичним обладнанням та меблями.

«Ауді на фото — це машина СБУшників, які і зупинили бус. Під ранок до них приїхали «рішали» від контрабандистів, порізали колеса на авто і сказали, що ще один такий «розклад» і вони з Устилуга не виїдуть», — повідомляє журналіст.



З його слів, боротьба з контрабандою, яку оголосив уряд, зайшла в глухий кут.

«Володимир Борисович (Гройсман, — ВН), як ваш наступ на контрабанду? Виходить, я бачу. Вже й СБУшники «відгрібають» від ваших мурах», — пише Плінський.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні