«Я хочу, щоб заборонили ці ігрові автомати», – волинянин, який «замінував» ігровий заклад

2
-2
«Я хочу, щоб заборонили ці ігрові автомати», – волинянин, який «замінував» ігровий заклад
55-річний волинянин розповів, чому зявив про вибухівку в одному з розважальних закладів селища Ратне.

Свій вчинок Олександр Шобутович обгрунтував тим, що в ігровому закладі постійно грає його тридцятирічний син, програючи там гроші, тож він просто хотів, щоб заклад закрили, повідомляє – ІА «Волиснькі новини».

Нагадаємо, ввечері 18 листопада до поліції Волині надійшло повідомлення від невстановленої особи, про те, що в селищі Ратне, в одному із розважальних закладів міста, відбудеться вибух.

На місце події одразу ж виїхали слідчо-оперативна група, спеціалісти вубохотехнічного відділу ГУНП в області, рятувальники. Проте вибухонебезпечних речовин і предметів там не виявили.

«Мій тридцятирічний син вже дуже давно грає. Він має трьох дітей, а всі ми сім’єю кількості семи чоловік живемо на житловій площі 55 квадратних метрів. Син постійно ходить на ось ці автомати і програє гроші. Я його і забирав звідти, і просто не відпускав, але він все одно продовжує це робити. Останнього разу я заходив три рази, але син нецензурно мене послав», - пригадує чоловік.

Він пояснює, що коли подзвонив в поліцію і повідомив про замінування, то просто хотів припинити діяльність ігрового закладу.

«Коли подзвонив в поліцію, то я не казав, що замінував ігровий заклад, а просто повідомив про замінування ігрового закладу на вулиці Кузьміна у Ратному. До мене одразу ж передзвонили з поліції, і я підтвердив, що це дзвонив я. Відповівши на дзвінок, я одразу ж пішов до тих автоматів і сказав, що виклик був не правдивий», - розповідає волинянин.

Потому, каже Олександр Шобутович, правоохоронці склали на нього протокол, записали його показання, в яких він розповів, що повідомляв про замінування, а не те, що він сам замінував, також він пояснив правоохоронцям мотив свого вчинку. Зі слів волинянина, зараз його звинувачують в тому, що він повідомляв, ніби саме він замінував заклад. До того ж, кажуть, що його вичислили через телефон, а не він прийшов до правоохоронців сам.

Олександр Шобутович наголошує, що заклад після перерви в два дні і далі продовжує працювати.

«Зараз заклад знову працює. Я хочу, щоб заборонили ці ігрові автомати. Там включаються монітори, включається програма і робляться ставки. Хоч там і написано, що це «Спорт лото», але ніякого спорт лото там немає. Я просто не хочу, щоб повторився випадок десятирічної давності, коли через ігрові автомати повісився хлопчина. Можливо, тут закриють, то до Ковеля хоч буде важче доїжджати», - підсумував волинянин.

Зазначимо, що за фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує від двох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я хочу повідомити,що на ДПЗ на зупинцв школа 24,де поруч 9 училище діє зал ігрових автлматів.Все закритл,иіл ки вивіскп Сплртлото.Працює цілодобово.Коли я відкрила двері помилково,то перелякалася.Сплошна темінь і дим від цигарок та луплять ігри.Це притон наркоманіа і нікому нема до нього діла,ніхто не ьачить.А плруч два гавчальні заклади.Дика байдужість людей.6
Відповісти
бо усе зло від неї!( Чому не так, слабо хЄров палій? Отакі ідіоти цією ж Радою стимульовані на розмноження, і от замкнене коло(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні