--> Луцькі пенсіонери переглянули кінострічку про Фредді Мерк’юрі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі пенсіонери переглянули кінострічку про Фредді Мерк’юрі

0
1
Луцькі пенсіонери переглянули кінострічку про Фредді Мерк’юрі
У рамках проекту «Доступний кінотеатр для пенсіонерів», який реалізовує Громадянський Рух «CВІДОМІ» разом із РЦ «Промінь» та Multiplex, відбувся показ художнього фільму «Богемна рапсодія».

Лучани відвідали кіносеанс у середу, 21 листопада.

Як розповідає координатор проекту Євгеній Мікоян, показ фільму про легендарного Фредді Мерк’юрі організували, тому що фронтмен гурту «Queen» – це людина-епоха, а сама кінострічка, безперечно, заслуговує на увагу глядача.

«Це історична постать, яка зробила переворот у музиці. Для багатьох наших глядачів цей період пов’язаний з юністю та молодістю. Я дуже радий, що фільм їм сподобався», – каже Євгеній.

Лучанка Галина поділилася враженнями від перегляду. Зокрема, жінка запевняє, що стрічка викликала лише позитивні емоції та повернула її у молоді роки.

«Мені сподобалося, що фільм проповідує сімейні цінності та те, що наші друзі, колеги – це також члени родини. Гасло «ми сім’я» рятувало музикантів групи у багатьох складних ситуаціях. Так має бути у кожній родині, місті та державі.

Загалом фільм дуже сподобався. На жаль, у радянські часи для нас приховували більшість того, що відбувалося за кордоном, тому переглядати було особливо цікаво», – розповідає пенсіонерка.

«Богемна рапсодія» – це вшанування групи «Queen», їх музики та видатного вокаліста Фредді Мерк’юрі, який кинув виклик стереотипам та переміг умовності, для того, щоб стати одним з найулюбленіших артистів на планеті. Фільм простежує запаморочливий шлях бенду до успіху, завдяки їх культовим пісням та революційному звуку, розповідає про те, як жили музиканти.

Нагадаємо, проект «Доступний кінотеатр для пенсіонерів» активно долучає старше покоління до культурного життя Луцька і уже давав можливість оцінити такі художні стрічки як «Темні часи», «Усі гроші світу», «8 подруг Оушена», «Крістофер Робін» і «Таємний щоденник Симона Петлюри», «Перша людина».

Додамо, що кіноперегляди безплатно можуть відвідати усі категорії пенсіонерів: за віком, інвалідністю, вислугою років, у разі втрати годувальника за умови попередньої реєстрації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні