Волинянка стала заслуженим журналістом України

0
2
Волинянка стала заслуженим журналістом України
Волинянці Любові Жаловазі присвоєно почесне звання «Заслужений журналіст України».

Про це йдеться в Указі Президента України Петра Порошенка.

Головному редакторові головної редакції новинного сайта Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» Любові Жаловазі присвоєно почесне звання «Заслужений журналіст України» за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної журналістики, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 100-річчя «Укрінформу».

Любов Іванівна Жаловага родом із Горохова на Волині. Закінчила Львівський державний (нині – національний) університет імені Івана Франка. Працювала на Волинському радіо. З лютого 1995 року стала головним редактором першої в Україні державної ФМ-радіостанції «Луцьк». Очолювала цей творчий колектив 10 років.

Працювала головним редактором сайта УНІАН. На початку 2013 року разом із п’ятьма колегами виступила проти цензури, яку запровадило нове керівництво інформагентства УНІАН. Відтак звільнилася.

Нині працює головним редактором сайта інформагентства «Укрінформ».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні