«Їх не кличуть туди, де щастя», – Ольга Бузулук про напад на патрульного в Луцьку

2
5
«Їх не кличуть туди, де щастя», – Ольга Бузулук про напад на патрульного в Луцьку
Речниця волинських патрульних написала про напад психічно хворого чоловіка на патрульного.

"Патрульні сьогодні мали одне більш серйозне завдання – супроводити психічно хворого до лікарні", - йдеться у дописі Ольги Бузулук у Фейсбуці.

Нагадаємо, 21 листопада у Луцьку патрульні затримали чоловіка з психічними розладами, який напав на одного з правоохоронців.

"Такі виклики надходять чи не щодня, щоб ви розуміли. Скільки там психічно хворих в Україні? 2 мільйони? По-моєму, значно більше", – зазначила вона.

"Для того журналіста, який питав, чим поліцейські кращі за тих же шахтарів. Я глибоко поважаю працю шахтарів. Але завжди говоритиму про професію поліцейського як одну з найбільш небезпечних", – зазначила Ольга Бузулук.

"Наші інспектори сьогодні вдень також думали, що просто, як звичайно, супроводять психічно хворого до медичного закладу, адже цей 40-річний чоловік час від часу проходить там курси лікування. Але, як тільки їм відчинили двері, особа накинулась на патрульного з гострим предметом (на фото) та поранила йому обличчя", – йдеться у дописі.

"Шкода і тої людини, і матері шкода, але й мені мого колегу шкода найбільше. Бо і знав, куди йшов, і працює сумлінно вже третій рік, але віру в людей… майже втратив. Це якесь зачароване коло: коли чую, що громадяни не вірять поліції, а поліція – людям…" – додала вона.

"Чому ми маємо не вірити цьому інспектору, який є хорошим чоловіком, татом, сином, колегою, прекрасним безвідмовним другом? Просто тому, що він вирішив не жити звичним життям, а пішов служити і захищати? І тому він і його колеги заслуговують оцих злобних словечок – написаних і сказаних? Ви не знаєте, що кожне прочитане чи почуте слово ранить їх глибоко в серце. Хоча, когось ранить, а хтось просто змахує рукою: звикли", – написала речниця.

"Їх не кличуть туди, де щастя, мир і спокій. Їх кличуть туди, де психічно неврівноважений син не дає спокою матері, де черговий потенційний вбивця сідає за кермо, де крадуть, грабують і знущаються. І мало хто звертає увагу на те, якому ризику кожного разу піддаються ці хлопці й дівчата, приїжджаючи в невідомість, як-от сьогодні", – додала Ольга Бузулук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це Герой України а журналісту орден княгині гертруди
Відповісти
А як вірити поліції, якшо чоловік прес-секретарки Ольги Бузулук Роман безкарно бє людей??? Зокрема дозволяє собі піднімати руку на жінок. Жорстоко і до крові побив колись найкращу подругу Олі - Надю Р. (прізвище не називаю з етичних міркувань, але можу дати контакти постраждалої). І це далеко не одинокий випадок його невмотивованої агресії до людей які йому нічого злого не зробили. Оля тут розповідає про божевільних, а її чоловік типу нормальний? Мабуть гордиться тим що побив жінку, самоствердився сильно, справжній самець… Шановні луцькі активісти, журналісти та атовці, може пора вже поговорити з ним «по-душам»?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні