«Мій Майдан існує для мене і сьогодні», – волинська активістка

3
-5
«Мій Майдан існує для мене і сьогодні», – волинська активістка
До 5-ї річниці Революції гідності громадська активістка Богдана Стельмах розповіла про здобутки Євромайдану.

Про це йдеться у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

«Щороку в день річниці Майдану ми підбиваємо підсумки. Щороку ставимо ті ж питання, а відповіді отримуємо різні. Це залежить від того, чого кожен чи кожна із нас чекали від нього і що готові були йому віддати. Я хотіла країни некорупційної, демократичної, де кожна людина була би цінністю. Але ці зміни не можуть прийти в один момент, над ними потрібно ще багато працювати.

Чи були ми готові до розстрілів? До арештів – так, до куль – ні. Бо тоді усвідомити, що в мирних людей можуть стріляти, не могли. І, звісно, ніхто не міг передбачити російську агресію, хоча усі розуміли потенційну небезпеку ще під час нападу на Грузію.
Когось революція підштовхнула до активної діяльності, інші продовжили творити зміни, але вже з новим запалом. Є й такі, хто скористався ситуацією для створення собі політичного імені чи здобуття посад. Є такі, хто заперечує і знецінює і саму Революцію гідності, і її здобутки. Люди різні. Але Майдан змінив-таки свідомість багатьох. Він став точкою неповернення. Такої солідарності, підтримки, поваги одне до одного, які охопили країну, сили духу за гроші не купиш. Незалежно від віку, освіти, інших відмінностей ми можемо об’єднуватися задля спільної мети. І це вже показник змін у країні.

Мій Майдан існує для мене і сьогодні, бо нікуди не зникла корупція і дискримінація, бо журналістів і громадських активістів вбивають. Бо права людини хоч і гарантовані законодавчо, але не забезпечені державою. Попереду ще багато роботи».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От за таких зараз таке робиться.
Відповісти
ЗАГАЛЬНІ СЛОВА .
Відповісти
Богдана, а зупу квасолеву і картоплю смажену вмієш готувати? Найкращий майдан для жінки - в обіймах чоловіка під ковдрою і добре водити стегнами для компресії.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні