Тренер «Волині» розповів про можливе підсилення команди

0
-1
Тренер «Волині» розповів про можливе підсилення команди
Головний тренер футбольного клубу «Волинь» Андрій Тлумак розповів, які ланки команди потребують підсилення.

Про це він сказав у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

«Будемо ще добирати футболістів. З деким попрощаємось, подякуємо за роботу. Підсилення буде однозначно. І українськими, й іноземними виконавцями. Поки що рано говорити, кого візьмемо. Є тільки усні домовленості. Головне – мені треба зрозуміти, чи хочуть ці футболісти грати за «Волинь», чи є в них повага до клубу, до міста. Ми рубльом сюди нікого не заманимо. Будуть в команді тільки ті, хто розуміє високі завдання, які ставить перед собою «Волинь», і готовий працювати над їх виконанням», – зазначив Андрій Тлумак.

На уточнююче запитання, які ланки команди найбільше потребують підсилення, Андрій Тлумак відповів: «Усі ланки. Найперше – опорна зона: півзахист і напад».

Нагадаємо, на зимову перерву в чемпіонаті України «Волинь» пішла, перебуваючи на третьому місці в першій лізі. Наразі ще не відомо, скільки команд перейде у прем’єр-лігу – одна напряму і дві в разі перемоги в раунді плей-оф чи одразу чотири (ходять вперті чутки про збільшення кількості клубів у вищому дивізіоні з 12 до 16).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні