--> «Запали свічку!»: лучан закликають долучитися до скорботних заходів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Запали свічку!»: лучан закликають долучитися до скорботних заходів

0
0
«Запали свічку!»: лучан закликають долучитися до скорботних заходів
У суботу, 24 листопада, у Луцьку відбудуться заходи з вшанування пам’яті жертв Голодоморів в Україні.

Про це йдеться в розпорядженні секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта.

Згідно якого о 15:00 год стартує скорботна хода від Театрального майдану до Замкової площі. О 15:30 відбудеться панахида за померлими від голодоморів 1932-33 років. О 16:00 розпочнеться громадська акція «Запали свічку!».

Підприємствам у цей день рекомендовано вивісити Державний прапор України зі скорботною стрічкою на приміщеннях. Також просять утриматися від проведення розважальних заходів.

«Заборонити звучання розважальних мелодій на ринках міста, у закладах ресторанного господарства та на території історико-культурного заповідника «Старий Луцьк», – йдеться в документі.

Також до керівників транспортних підприємств міста звернуться щодо заборони музичного супроводу у пасажирському транспорті та організації зупинки транспортних засобів і подачі ними відповідного звукового сигналу під час «Хвилини мовчання» о 16:00.

На час проведення скорботної ходи на майдані Братський міст призупинять рух транспорту. Також обмежать заїзд на Замкову площу, зупинять рух транспорту на вулицях Данила Галицького, Братковського, Замковій площі під час проведення скорботних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани, які пережили голодомор, отримають по 300 гривень допомоги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні