--> Представили нового голову Луцького міськрайонного суду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Представили нового голову Луцького міськрайонного суду

0
-6
Представили нового голову Луцького міськрайонного суду
Новим суддею Луцького міськрайонного суду Волинської області став Анатолій Пахолюк.

Представлення відбулося у понеділок, 19 листопада під час брифінгу.

Про це повідомляє інформаційне агентство «ВолиньPost».

Анатолій Пахолюк зауважив, що політика суду щодо відкритості не зміниться. Новий суддя-спікер, якого невдовзі оберуть, буде продовжувати цю ланку роботи. Сам Пахолюк пообіцяв контролювати, аби відкритість та співпраця з громадськістю продовжувалася на належному рівні.

«Будучи на посаді судді-спікера, я зрозумів, що забезпечуючи відкритість, можна досягти довіри суспільства до судової системи. Ми оберемо ще одного суддю-спікера і робота буде продовжена.

Зараз у нас є певні програми, ми починаємо працювати зі школами і університетами, аби показувати дітям, що таке суд. Наші двері завжди відкриті, є також прес-центр, який забезпечуватиме відповіді на всі питання щодо резонансних та нерезонансних справ», – повідомив Анатолій Пахолюк.

Окрім цього, 16 листопада обговорили врегулювання навантаження суду. Зокрема вирішили, що потрібно збільшити кількість слідчих суддів. Відтепер їх буде 14.

«Вирішили питання про обрання нових слідчих суддів. Кримінальні провадження, які стосуються їх компетенції, будуть розглядатися швидше та ефективніше. Я радий, що судді підтримали пропозиції і вирішили обрати 14 суддів», – зазначив Анатолій Пахолюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні