--> На Волині власники «євроблях» хочуть перекрити дороги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині власники «євроблях» хочуть перекрити дороги

7
-3
На Волині власники «євроблях» хочуть перекрити дороги
На Волині в рамках Всеукраїнської акції непокори, власники автомобілів на іноземній реєстрації планують обмежити рух на двох ділянках автотраси міжнародного значення.

Про це повідомляють організатори протесту у соціальній мережі "Фейсбук".

Акція непокори запланована на вівторок, 20 листопада, і проходитиме в селі Княгининок по трасі Луцьк–Ковель о 10.00.

Основна вимога водіїв – відміна законопроектів №8487 та №8488, які були прийняті без урахування вимог громадськості, зокрема про відміну коефіцієнту віку в розрахунку вартості акцизу.

"Розуміємо, що акції створять ускладнення руху у точках їх проведення, аби ми не створили Вам дискомфорту, просимо Вас утриматись від руху вказаними на мапі місцями, оскільки ми дуже не хочемо завдати Вам незручностей", — пишуть організатори.

"Просимо нас зрозуміти — нас дістало, що влада не чує своїх громадян! Тому ми мусимо здійснити загальнонаціональну акцію непокори, щоб продемонструвати, що нас мільйони, з яких — десятки тисяч людей готові діяти!" — йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені наприклад завтра треба їхати в Ратне. Чому я маю об'їзжати Маяки через Торчин, або Ківерці по вбитих дорогах? Через те, що в свій час хтось свідомо і заздалегідь порушуючи закон привіз якийсь мотлох і тепер л'є крокодилячі сльзи і розказує про чиїсь ущимлені права?
Відповісти
Не той заклик має бути. Продовжуйте, шановні, дії свого главаря. "ВСІ В ПОЛЕ І ПАЛИМ НАШІ ЛАХИ!!!"
Відповісти
на тій акції треба тих БЛЯхарів взяти під білі ручки та завести у податкову для сплати всіх необхідних податків із ввезеного авто + штрафи за перевищення терміну перебування авто в Україні
Відповісти
Якщо перекривають дороги люди які не можуть отримати зароблену зарплату і купити хліба це розумію але чому повинні ми витримувати незручності за машини . Працюйте з ВР і КМ при чому тут прості люди , коли ввозили поза законом в людей не питали а зараз іх втягуєте в своі проблеми . Де влада?
Відповісти
неробам євромоча б"є в голову
Відповісти
я за євро бляхи шкода що у нас саме вишче розмитненя в світі. хоча в самого небуло такої тільки на українських номерах. але якщо всі будуть мовчати то ще хай в разів пару піднімуть розмитненя щоби ви хто протів дешевшого розмитнення щоби зрозуміли.
Відповісти
, і все тут! І бажано з неадекватами, що керують євробляхами!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні