--> У броварні «Карабас Барабас» розігрують два iPhone* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У броварні «Карабас Барабас» розігрують два iPhone*

0
-6
У броварні «Карабас Барабас» розігрують два iPhone*
Менше місяця лишилося до святкування п’ятої річниці броварні «Карабас Барабас», тож усі гості мають нагоду отримати подарунок з нагоди свято. Розіграші iPhone Х відбудуться 13 та 15 грудня під час вечірок.

У грудні буде п’ять років, як лучани смакують ексклюзивним, крафтовим пивом від броварні «Карабас Барас».

Сюди приходять відпочити після тяжких робочих буднів, відсвяткувати важливі дати, зустріти Новий рік, чи, навіть освідчитися коханій. Тож у свій день народження броварня вирішила дарувати подарунки.

Гості, котрі смакували улюбленою їжею та смачним пивом у броварні «Карабас Барабас» та мають чек від 500 гривень можуть стати потенційним власником телефону. Для цього необхідно залишити на звороті чеку свої контакти: ПІБ та номер телефону й прийти на вечірку 13 грудня о 22:00 (вартість входу – 50 гривень). На гостей, окрім головного подарунку, очікує ще чимало призів, безкоштовного пива та неймовірна руханка від Time Machine project.

Другий iPhone Х розіграють під час вечірки 15 грудня. Для того, аби взяти участь у розіграші необхідно буде підписатися на сторінку «Карабас Барабас» в Інстаграмі, позначити в коментарях друзів, зробити репост та прийти на день народження закладу.

До слова, розважатиме гостей у цей вечір тернопільський гурт LOS COLORADOS (вартість квитка при попередньому продажі – 100 гривень, у день концерту 150 гривень).

Початок свята о 22 годині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні