--> У Луцьку викрили точки продажу сурогату | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку викрили точки продажу сурогату

0
0
У Луцьку викрили точки продажу сурогату
У Луцьку інспектори муніципальної варти вилучили у лучан 12 літрів сурогату.

Про це йдеться на сторінці Департаменту муніципальної варти у Facebook.

У неділю, 18 листопада, інспектори здійснили рейд та спіймали на «гарячому» реалізаторів забороненого алкоголю. Спочатку на бульварі Дружби Народів вони викрили чоловіка, який торгував спиртним, розлитим в скляні та пластикові пляшки різної ємкості. На ринку він зайняв торгівельне місце і, нічого не підозрюючи, продавав сурогат. Інспектори склали на нього адміністративний протокол за ч. 3 ст. 156 КупАП.

Іншу «наливайку» працівники департаменту муніципальної варти Луцька «прикрили» на проспекті Відродження. На ринку «Лучеськ» спиртне продавала жінка, яку вже неодноразово виявляли інспектори та притягали до відповідальності. Цього разу на неї склали адміністративний протокол за ч. 4 ст. 156 КУпАП.

Документи по обох порушниках невдовзі будуть передані на розгляд Луцького міськрайонного суду для визначення міри покарання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні