--> У Луцьку горе-паркувальники заблокували дорогу. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку горе-паркувальники заблокували дорогу. ФОТО

4
-2
У Луцьку горе-паркувальники заблокували дорогу. ФОТО
У Луцьку на вулиці Кравчука горе-паркувальники заблокували в'їзд до багатоквартирних будинків.

Про це у спільноті "АвтоАндони Луцька" у "Фейсбуці" написав користувач Sergiy Podshyvalkin.

"Ось приклад автоандонів, які на вулиці Кравчука блокують рух не тільки пішоходів, а й єдиний в’їзд до багатоквартирних будинків. Внаслідок цього до людей не зможе прибути будь-яка екстрена допомога!" – йдеться у дописі.

Також автор допису просить муніципалів відреагувати на порушників, оскільки на зауваження мешканців будинків, поблизу яких припарковані автівки, водії не реагують.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для виправлення ситуації_____ЦВЯХИ Є!!! 150-кою по периметру авто,у всіх районах міста і вони скоренько стануть в "рамки". Інакше до наглоти нічим не достукаєшся.
Відповісти
Готуйся! Будеш знайдееий! А там готуйся
Відповісти
Коментар до всіх добродушних читачів, які ставлять мінус під коментарем від читача під ім'ям "факт". Сакажіть мені, що ви будете говорити, коли до вас не доїде швидка і не зможе відвезди вашого хворого родича і лікарню. І в результаті ви його втратите???
Відповісти
Правда тут одна-влада в місті просто відсутня,повне безвладдя.Ні чиновники,ні правоохоронці своїх функцій не виконують і повинні бути усунені.Питання як це зробити,окрім виборів?Ось тут дилема,бо вони так "вросли"в крісла,що прийдеться виносити.А паркуються в кожному дрорі так,просто подивіться.Ми ж "культурна" нація,а ще "роботяща" і "розумна"і продовжуємо жити міфами,які собі створили.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні