--> Григоренко розповів, чому у Луцьку не запрацювала програма «Безпечне місто». ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Григоренко розповів, чому у Луцьку не запрацювала програма «Безпечне місто». ВІДЕО

3
-3
Григоренко розповів, чому у Луцьку не запрацювала програма «Безпечне місто». ВІДЕО
Колишній заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко розповів, чому у Луцьку досі не запрацювала програма «Безпечне місто».

Свою думку він висловив у прямому ефірі ток-шоу «Протилежний погляд. LIVE» 16 листопада, передає ІА «Конкурент».

Спочатку ведуча Галина Падалко нагадала глядачам пряму мову в. о. міського голови Григорія Пустовіта, який у лютому на цій це програмі зауважив, що приврахуванні зауважень розробниками, Луцька міська рада виділить кошти на програму до кінця року.

«Ми зустрічалися з розробниками. Із самого початку ми висловили своє незадоволення тому, що були питання щодо камер, щодо їхньої спроможності… На сьогодні знайшли порозуміння з розробниками, які займаються цією програмою, і якщо всі наші зауваження будуть враховані, то кошти будуть виділені в цьому році», - зауважив Пустовіт під час лютневого ефіру.

Однак нещодавно у коментарі журналістам Григорій Пустовіт зауважив, що до програми повернуться наступного року.

«Вони зараз зупинилися. І я думаю, що до цієї програми ми повернемося наступного року. Відеокамери є важливими, але не вони є визначальними в стані злочинності в місті. Ми знаємо періоди, коли взагалі не було відеокамер і злочинності не було, а ті злочини, які скоювалися, вони розслідувалися», – заявив Пустовіт.

Натомість у колишнього заступника Луцького міського голови Сергія Григоренка є дві версії, чому впровадження програми «Безпечне місто» гальмується.

«Є декілька версій. Перша – спеціально не продовжити справу Миколи Ярославовича Романюка, подібну ситуацію можемо спостерігати з валідаторами», – озвучив екс-заступник міського голови.

За іншою версією, програма гальмується, бо над нею працює «не той» підрядник.

«Друга версія – за неофіційною інформацією, один із нинішніх заступників міського голови лобіював певну фірму, певного підрядника. Вона не виграла і через це вони не задоволені тим підрядником, який є. І хотіли б, із тої неофіційної інформації, що у мене є, іншого підрядника», – зауважив Сергій Григоренко.

Та підсумував, що коли він ще був на посаді, то програму планували реалізувати влітку 2017 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцьк забуте богом місто хабарників та злодіїв
Відповісти
Чому бреше? Читаймо: Таємниця замполіта: Чому Григорій Пустовіт купив квартиру «не по доходах».
Відповісти
з такою роботою допрацюються до того , що нас обєднають із Рівне., і Луцьк не буде обласним центром
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні