--> У Луцьку скаржаться на небезпечний відрізок дороги. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку скаржаться на небезпечний відрізок дороги. ФОТО

2
10
У Луцьку скаржаться на небезпечний відрізок дороги. ФОТО
Луцькі водії нарікають на небезпечний відрізок дороги з проспекту Соборності до проспекту Перемоги.

Про це у спільноті "Об'єднання порятунку доріг Волині" у "Фейсбуці" написав Радим Романюк.

"Щохвилини по просректу Соборності у напрямку проспекту Перемоги рухаються транспорті засоби. Кожен водій який там проїжає відчуває на власному автомобілі початок в'їзду на шляхопровід. В цьому місці після проведення ремонтних робіт шляхопроводу дорожнє полотно має значний перепад висоти, що створило незручності проїзду і можливо ставить під загрозу безпеку дорожнього руху", – йдеться у дописі.

Як зазначає автор посту, на цій ділянці дороги водії, щоб не пошкодити підвіску та безпечно проїхати завжди знижують дозволену швидкість до безпечної (близько 20-30 км/год).

"Вважаю за доцільне: вивчити це питання відповідми органами та організаціями; провести огляд даної ділянки дороги, пепевірити рівність поверхні дорожнього покриття поштовхоміром або 3-метровою рейкою по кожній смузі окремо як передбачено технічними правилами
ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів; усунути недолік значного перепаду дорожнього полотна. Безпека на дорозі залежить від Вас з нами", – зауважив Радим Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре є, нічого не потрібно міняти. Це своєрідний "лежачий поліцейський" В цьому місці з моста "злітали" і вилітали під 100 км, а зараз їдуть акуратно.
Відповісти
Я за це теж. Не хір літати на євробляхах і на крутих машинах. Попривикали за гроші відкуплюватися.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні