--> Акція, флешмоб, забави: Волинь відвідали юні екологи з Білорусі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Акція, флешмоб, забави: Волинь відвідали юні екологи з Білорусі. ФОТО

0
1
Акція, флешмоб, забави: Волинь відвідали юні екологи з Білорусі. ФОТО
У Любешові побували підлітки з білоруського міста Купятичі Брестської області.

Зустріч відбулася у суботу, 17 листопада, у рамках реалізації міжнародного екологічного проекту "Транскордонні водні інспектори", повідомляє газета "Нове життя".

Це вже втретє білоруські підлітки мали можливість поспілкуватися зі своїми українськими друзями, з якими познайомилися влітку у екологічному таборі.

Найперше всі дружно провели очисну акцію з очистки берегу річки Стохід, прогулялися старовинним парком. У Любешівському ліцеї, окрім чудових забав, смакування запашного поліського чаю, діти та їхні наставники провели флешмоб – впізнавали біоту водойми через мікроскоп, малювали мікроорганізми, які побачили під час попередніх практичних досліджень у річках Стохід та Ясельда.

Гостей ознайомили з самоврядуванням ліцею, а на згадку вручили сувеніри – саморобні паперові листівки-чашечки з ароматним чаєм.

У неділю, 18 листопада, подібна зустріч транскордонних водних інспекторів відбудеться у Судчі. 
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні