Бухати чи спати: День студента в ситуаціях

0
2
Бухати чи спати: День студента в ситуаціях
17 листопада студентство святкує найбільш очікуваний день року.

Цього дня «Інстаграм» підривають фото студентів з нічних клубів та гучних вечірок. День студента святкують зовсім не один день. Хтось обирає святкування на всі 100% у клубах та пабах, а дехто прагне релаксу та скромної вечері з апельсиновим соком та невеликою компанією.

Інтернет-видання «Волинь24» на основі моніторингу соціальних мереж за тегом #деньстудента провело паралель між загальноукраїнськими і регіональними святкуваннями і створило підбірку типових ситуацій. Пропонуємо обрати пристойний варіант для себе.

Скручена голова

Товстий гаманець + шалена компанія + SkyBar = вільний політ на проспект Волі

Орієнтовна вартість: «вагітний» гаманець татка

Не лише погудіти, а й подиміти лучани-мажори можуть у найвищій точці відпочинку міста Луцьк на висоті 30 метрів над землею. Гультяї-студенти можуть випити вина, посмакувати фірмовими стравами, послухати якісну музику, поспілкуватись та просто насолодитись життям. Важливо: не скрутити голову та не випасти за межі найвищої тераси міста!

Алгоритм дій: понтанутись новим айфоном (придбаним за татові гроші), до*батись до офіціанта і викликати тата на «розбірки».



4 літри на душу

Орендована квартира + кальян + 4 літри алкоголю + рівна кількість осіб жіночої та чоловічої статі = «впіска»

Орієнтовна вартість: оренда квартири – 1500 грн, решта – відповідно до потреб, бажань і можливостей компанії студентства

Перший тост – за знайомство. Другий – за дружбу. Третій – за любов, а четвертий – знову за знайомство. Будьте готові опинитись в НК «Версаль» або ж у другій міській лікарні, застосовуючи таку модель.

Алгоритм дій: зняти «хату», придбати необхідні атрибути і обговорювати тему студентського самоврядування і поліпшення стану освіти в об’єднаних територіальних громадах.



Від «майданівського» співця до «голлівудської» зірки

Шумна компанія №1 + шумна компанія №2 + інцидент = розтрощене «табло»

Орієнтовна вартість: залежить від індивідуальних потреб, бажань та можливостей. Заздалегідь відкладіть кошти для консультації щелепно-лицевого хірурга. Варто зазначити, що ваше бажання гуляти на халяву ніхто не оцінить, хіба що винагородять поїздкою до травмпункту.

Алгоритм дій: мігрувати від одного столу до іншого, зокрема з обіймів компанії студентів Лесиного вишу до компанії технарів, отримати в «табло» від збірної студентів і вирушити в екзотичну подорож «Майдан-Голівуд». Лише зранку усвідомити масштаби міграцій та записатись на прийом до лікаря.



Інтелектуальна вечорка

Книги + спокійні друзі + English Speaking Club + настільні ігри = навчання і екстаз

Орієнтовна вартість: 1 гривня для поїздки у тролейбусі за студентським

Молодіжний центр Волині пропонує широкий спектр розваг не тільки приємних, а й пізнавальних. Час тут летить настільки швидко, що можна залишитись у вирі розваг на усю ніч. Для повного екстазу студенти долучаються до настільних ігор.



Латентний гультяй

Дім + гаряча кава + фільми = свято для інтроверта

Орієнтовна вартість: цукор до кави (один стік) – 30 копійок. Вам пощастило, якщо ви п’єте каву без цукру.

Це класична модель відсиджування вдома і просирання свого студентського життя. Це судесно, але так можна й просидіти Новий рік, випуск з університету, 45-тиліття і…все життя.
Алгоритм дій: сфотографувати руки з кавою, поширити в «Інстаграмі», написати: «Всім драйвового Дня студента» і зі спокійною душею лягти спати.



Ілюстративні фото із відкритих джерел в інтернеті


Передрук заборонено.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні