У Луцьку не хочуть боротися зі злочинністю? ВІДЕО

2
-3
У Луцьку не хочуть боротися зі злочинністю? ВІДЕО
Луцьк – єдиний обласний центр, де програма «Безпечне місто» не запрацювала. До слова, ця програма спрямована на забезпечення міста відеоспостереженням аби уникнути збільшенню рівня злочинності.

Про те, що Луцьк виділився з-поміж інших міст розповів начальник Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Олег Кічук під час прямого ефіру ток-шоу «Протилежний погляд LIVE» 16 листопада, пише ІА «Конкурент».

«Луцьк на даний час єдиний обласний центр, де програма «Безпечне місто» не запрацювала. В інших обласних центрах (Рівне, Тернопіль) скрізь стоять камери у когось більше, у когось менше. Від 80 та більше камер. І коли проводився аналіз, то нам на порядок менше стало злочинності і підвищився рівень розкриття злочинів», – зауважив Олег Кічук.

Також він додав, що такі камери потрібні не лише поліції, а й самим лучанам. Адже це дозволить не тільки швидше розкривати злочини, а й стане способом профілактики правопорушень.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А є ще обласні центри,де відсутня законно обрана влада? Ось і результат.
Відповісти
Одні патрульні боряться зі злочинністі, тоді як мусара сидять по кабінетах і "рішають".... Кожний мент повинен відпрацювати у патрульній службі хоч пару років, і тоді буде цінити .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні