Онук відомого волинського цілителя розповів, як уникнути хвороб

0
-8
Онук відомого волинського цілителя розповів, як уникнути хвороб
Онук відомого цілителя рятує спини на суглоби не лише волинянам, а й пацієнтам з усієї України, Білорусі, Польщі й навіть Італії.

Цей мануальний терапевт відомий уже далеко за межами області. Разом із нині покійним дідусем, народним цілителем Іваном Довгуном видали кілька друкованих посібників, розробили ігри для діагностики та реабілітації хребта у дітей та запатентували протиостеохондрозний тренажер-масажер, пише «Слово правди».

Часто звертаються до Івана Сергійчука спортсмени, яким необхідна реабілітація після травм. Лікар зізнається, що найчастіше це ігрові контактні види спорту, де щодня удари й вивихи, хоча врятував хребти багатьох штангістам та пауерліфтерам.

Будову тіла людини він порівнює з будинком, де таз виконує функцію фундаменту, а хребет – стін.

«Якщо фундамент слабкий, то починають руйнуватися і стіни. Це характерно і для хребта. Щодо самого лікування, то є свої прийоми в мануальній терапії, а також відповідні вправи на тренажері й шведській стінці, залежно від конкретного типу недуги. Але часто треба працювати з психікою», – переконує Іван Сергійчук.

Дідусь Іван навчив онука, що всі біди, з якими йдуть до лікаря, від внутрішнього настрою людини. Лікар вважає, що миттєві сили часто підточують лють, ненависть, заздрість, погані думки. А ще – людські чвари, зопалу кинуте неприємне слово. І тут головне – налаштувати пацієнта на одужання, перебудувавши світосприйняття.

«Так буває у дев’яноста випадках зі ста – людина має симптоми певної хвороби та приїздить до лікаря позбутися, приміром, мігрені. Уже й всілякі лікувальні курси на собі випробувала, а все марно: кабінетні лікарі розводять руками, не знають, як допомогти. А тут все набагато простіше. Чим більше люті в серці хворого, тим більше зусиль доводиться докладати під час лікування. Буває, такі сеанси виснажують і залишають фізичне знесилення», – каже внук цілителя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні