--> На Волині проінспектували відремонтовані дороги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині проінспектували відремонтовані дороги

0
4
На Волині проінспектували відремонтовані дороги
На Волині проінспектували хід виконання ремонтних робіт на дорогах загального користування місцевого значення.

Про це повідомляють на сайті Івачивської РДА.

Голова Іваничівської райдержадміністрації Лілія Кревська здійснила робочу поїздку в Поромівську сільську раду, де разом із провідним інспектором департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарствам облдержадміністрації Назаром Гацьом, сільським головою Євгеном Недищуком та начальником планово-виробничого відділу ПРАТ «Ковельське ШБУ-63» Андрієм Бондаруком проінспектували дороги.

Насамперед оглянули дорогу С030303 Поромів-Бужанка, де провели поточний ремонт дороги з білощебеневого покриття протяжністю 2,1 км. На ремонтні роботи використали кошти в сумі 400 тисяч гривень, у тому числі 250 тисяч гривень – із державного бюджету та 150 тисяч гривень – із місцевого бюджету.

Опісля представники влади оглянули дорогу С 030316 Поромів-Бортнів, роботи на якій зробили на загальну суму 400 тисяч гривень, у тому числі 275 тисяч гривень – із державного бюджету і 125 тисяч гривень – із місцевого бюджету.

Слід зазначити, що ремонтні роботи проводило ПРАТ «Ковельське ШБУ-63».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні