--> На Волині від отруєння чадним газом померла жінка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині від отруєння чадним газом померла жінка

0
2
На Волині від отруєння  чадним газом померла жінка
Три бригади екстреної медичної допомоги були задіяні на ліквідації наслідків отруєння чадним газом в одному із сіл області.

Про це повідомили в спільноті Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у «Фейсбуці».

Вчора о 19.35 до центральної оперативної диспетчерської надійшов виклик, приводом якого була діабетична кома у 43-річної жінки.

О 19.44 фельдшерська бригада ЕМД прибула на місце виклику. На момент прибуття бригади ЕМД до потерпілої також викликали фельдшера місцевого ФАПу. Оглянувши жінку, медики констатували клінічну смерть і негайно розпочали реанімаційні заходи та раптом вони відчули у себе різке погіршення стану: з’явилася нудота, блювота, головокружіння, тремор ніг.

«Незважаючи на погане самопочуття, медики продовжували реанімувати жінку, аж раптом син хворої, який знаходився поряд, втратив свідомість, у ту мить стало зрозуміло: у будинку чадний газ! Оскільки у хаті були ще інші члени родини, аби усіх вивести з приміщення прийшлось кликати на допомогу сусідів. А тим часом із найближчих пунктів базувань виїхали ще дві бригади ЕМД», - йдеться в дописі.

Усім потерпілим на місці виклику була надана медична допомога. Двоє потерпілих від госпіталізації відмовились, двох було транспортовано до медичного закладу і госпіталізовано у реанімаційне відділення, одна потерпіла померла.

Нагадуємо: чадний газ підступний та смертельно небезпечний, не має запаху, безбарвний – його неможливо відчути. Утворюється він внаслідок неповного згоряння палива в опалюваних приладах. Бережіть своє здоров’я і здоров’я своїх дітей!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні