--> Прокурори вимагають повернути до бюджету Луцька понад 330 тисяч гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Прокурори вимагають повернути до бюджету Луцька понад 330 тисяч гривень

0
1
Прокурори вимагають  повернути до бюджету Луцька понад 330 тисяч гривень
Прокурори наполягають на поверненні забудовником до бюджету Луцька понад 330 тисяч гривень.

Про це повідомляє прокуратура Волині.

Замовник будівництва зобов’язався внести і вніс у бюджет міста понад 3 млн. грн. пайової участі у розвитку інфраструктури Луцька.

У липні 2018 року рішенням Луцької міської ради забудовнику на понад 330 тис. грн. зменшено розмір пайової участі у зв’язку з передачею до комунальної власності територіальної громади міста квартири. Кошти перераховано на рахунок житлово-будівельного кооперативу.

Проте це рішення органу місцевого самоврядування про зменшення пайової участі є незаконним, адже цю квартиру було надано у власність не комусь із лучан, які перебували на квартирному обліку та потребували поліпшення житлових умов, а громадянці, яка на квартирному обліку не перебувала, але її помешкання було знесене задля уможливлення будівництва багатоквартирного будинку – і підприємство в такий спосіб усього лиш виконало взяті на себе зобов’язання перед цією громадянкою.

Відтак прокурори у суді наполягатимуть на визнанні рішення міськради незаконним та стягненні із забудовника безпідставно повернутих йому коштів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні