У Володимирі проведуть «ревізію» міської «Солідарності»

0
-1
У Володимирі проведуть «ревізію» міської «Солідарності»
Головою Володимир-Волинської міської партійної організації «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» став В’ячеслав Петрук. Його обрали на зборах міського осередку партії в середу, 14 листопада, інформує сайт Волинської територіальної організації БПП.

За словами новообраного очільника, найперше на партійній посаді він займеться «ревізією» того, що наразі є в міському осередку.

Окрім, представників володимир-волинської партійної організації, в роботі зборів також взяли участь голова Волинської обласної територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Іван Мирка та його заступник Сергій Григоренко.

«Обіцяні мною кадрові зміни в «Солідарності» тривають, і цього разу ми радо представляємо нового керівника Володимир-Волинського міського осередку – В’ячеслава Петрука. Він – начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради. Має активну громадянську позицію, досвід – як управлінський, так і партійний», – зауважив Іван Мирка.

Вячеслав Петрук з 1998-го до 2008 року був членом партії «Реформи та порядок», а з 2014 року поповнив лави партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

«Мені подобаються рішучі вольові люди, такі, як Петро Порошенко, які менше займаються політикою, а зосереджені більше на діях. Саме тому я обрав своєю партією «Солідарність», – зазначив новообраний голова Володимир-Волинської міської організації партії.

До речі, представлення В’ячеслава Петрука збіглося в часі з відкриттям нового партійного офісу «Солідарності», який відтепер у Володимирі-Волинському діятиме за адресою: вул. Ковельська, 129.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні