--> Волинський атовець, який пройшов Іловайськ, потребує допомоги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський атовець, який пройшов Іловайськ, потребує допомоги

0
3
Волинський атовець, який пройшов Іловайськ, потребує допомоги
Учасник АТО Іван Медінцев із Ковеля потребує допомоги.

У чоловіка лікарі виявили пухлину, пише газета "Волинь".

Іван Медінцев із Ковеля отримав повістку 8 квітня 2014 року. Молодий банківський працівник від війни не ховався, пішов захищати незалежність України, як того вимагав обов'язок. А сьогодні йому потрібна допомога.

З гіркотою говорила про це мама Івана — Лідія Михайлівна Медінцева, яка вже втомилася оббивати пороги різних кабінетів, намагаючись зібрати кошти на лікування сина.

"Він у нас і досі служить, навіть після хіміотерапії, яку переносив дуже важко, повертався до своїх хлопців у 14 бригаду. А за фахом Іван — економіст, коли здобував у Львові вищу освіту, то закінчив військову кафедру. Його, молодшого лейтенанта, мобілізували у першу хвилю. Син не розповідав нам подробиць про війну, але з теленовин знаємо, яке пекло нашим бійцям довелося пройти. Бог допоміг Іванові вижити під Іловайськом, але тепер його життя знову під страшною загрозою", — не стримувала сліз жінка.

Два роки тому в чоловіка на шиї з'явилася підозріла гулька. У Ковелі лікар, до якого Іван звернувся, перебуваючи у відпустці, порадив робити компреси, примочки. Але пухлина продовжувала збільшуватися.

У військовій частині Івана Медінцева скерували у госпіталь до Львова, де новоутворення видалили. Дослідження виявило його злоякісний характер, і пацієнта перевели в онкологічне відділення Київського військового шпиталю. Іван пройшов 6 курсів хіміотерапії, але стан лише погіршувався, хвороба прогресувала.

"Коли син зрозумів, що в Україні йому нема на що сподіватися, то поїхав до Мінська. Родина, сусіди збирали кошти, бо ж там для громадян інших країн обстеження дуже дороговартісні. Білоруські лікарі діагностували лімфому Ходжкіна, 4-а стадія з ураженням органів. Сказали, що потрібно перед проведенням трансплантації клітин кісткового мозку пройти курс лікування препаратом з діючою речовиною "брентуксимаб ведотин". Можливо, хтось знає, де можна знайти такі ліки? Нам відомо, що вони дуже дорогі й дістати їх складно. Але трансплантація, яка коштує десятки тисяч доларів, -- остання надія", — розповідає Лідія Михайлівна.

В Івана Медінцева підростає маленький синочок, який народився через місяць після того, як тато пішов на війну. Молиться за чоловіка його кохана дружина. Рідні просять допомогти врятувати найдорожчу для них людину всіх, хто може фінансово і морально підтримати, надати потрібну інформацію щодо можливості придбати необхідні ліки.

Переказати кошти можна на рахунок: ПриватБанк, МФО 305299, КОД ЄДРПОУ одержувача 14360570, КОД ЄДРПОУ банку 14360570, Рахунок отримувача 29244825509100. Поповнення поточного рахунку 4731219105567642, Медінцев Іван Іванович, 3240518635.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні