--> У Луцьку відбувся унікальний фестиваль близнят. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відбувся унікальний фестиваль близнят. ФОТО

0
5
У Луцьку відбувся унікальний фестиваль близнят. ФОТО
У Палаці учнівської молоді міста Луцька відбувся четвертий міський фестиваль-конкурс близнят та двійнят «Схожі на всіх і не схожі ні на кого».

Директор та засновник фестивалю шоу-мен та співак Сергій Скулинець розповів, що ідея створити такий конкурс виникла тому, що він і сам є батьком двох хлопчиків близнят, інформує «Твій портал».

«Ця ідея жила зі мною давно. І чотири роки тому вона вистрілила. Спочатку мої сини Роман і Владислав були ведучими цього фестивалю. А сьогодні вони є членами журі», – зауважив чоловік.

У цьогорічному фестивалі взяло участь 8 пар дітей близнюків та двійнят. Вони будуть змагатися за прекрасні призи від спонсорів заходу: грошові винагороди, м'які іграшки, ювелірні вироби.

Близнюків та двійнят шукали по школах. Подавали інформацію про те, що відбудеться конкурс і навчальні заклади «відрядили» діток на цей конкурс. Сергій Скулинець зазначає, що учасників мало бути трішки більше, проте через хворобу деякі пари не змогли бути присутніми на заході. Виконавець розповів і про те, чи вдавалося йому розрізняти своїх синів-близнюків, коли ті були маленькі.

«Ми спочатку одягали наших близнюків у різний одяг. Намагалися, хоча кажуть, що близнята мають ходити однаково. Але, як хто на це дивиться. Але ми одягали по різному: принаймні різні шапочки намагалися одягати, щоб розрізняти хто є хто з хлопців. Бувало, звісно, що я і плутав їх. Коли дивишся на лице, то трошки впізнаєш, а коли зі спини чи збоку, то не впізнавали взагалі. Але по життю не скажу у скільки років ми почали їх розрізняти. Ми можемо і зараз їх поплутати деколи», – поділився співак.

Аби члени журі могли обрати кращу пару, учасники повинні були проявити себе у двох конкурсах. Спершу близнята та двійнята мали представити себе: розповісти про себе, свою сім'ю, захоплення та уподобання. До цього етапу змагання діти підготувалися серйозно – одні читали вірші, інші – реп.

Далі учасники мали показати свої таланти: співали, танцювали, грали на бандурі. Учні військового ліцею двійнята Костянтин та Яна Чумаченко показали сценку про Україну.

У перервах між виступами учасників свої таланти демонстрували танцівниці із студії східного танцю, та співачка, переможниця численних вокальних конкурсів Анюта Климовець.

До слова, учасниками конкурсу були діти різних вікових категорій. Найстарші – учні гімназії № 14 імені Василя Сухомлинського. Їм – 15 років. Кращі дітки отримали нагороди та цінні подарунки.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні