Чому імбирний чай варто пити при застуді

8
8
Чому імбирний чай варто пити при застуді
За своїми корисними властивостями імбир може змагатися з часником і женьшенем, які давно визнані фаворитами народної медицини.

В Європі імбир почали використовувати як ліки ще в середні віки, але в нашій країні багато хто досі не знає, як його правильно готувати.

Однак саме імбирний чай стане відмінним помічником у лікуванні ГРВІ та грипу, профілактики хвороб серця і боротьбі із зайвою вагою.

Корінь імбиру лікарського багатий вітамінами (A, B4, B9, B5, B6, C, E, K) і мінералами (залізо, калій, кальцій, магній, марганець, мідь, фосфор і цинк).

У лікуванні і профілактиці грипу та інших вірусних інфекцій вам знадобиться зігріваюча і відхаркувальна властивість імбиру. Також чудодійний корінь покращує роботу кровоносних судин, знімає набряк і біль у горлі, усуває головний біль, ломоту в тілі і дискомфорт з боку шлунково-кишкового тракту.

Кілька чашок імбирного чаю при застуді допоможуть вам пропотіти і збити температуру, а його антибактеріальні, протизапальні, знеболювальні та тонізуючі властивості зроблять організм більш стійким до інфекцій.

Увага: Людям з хронічними захворюваннями шлунково-кишкового тракту (гастрит, виразка шлунка і дванадцятипалої кишки) вживати імбир слід з обережністю, оскільки у великих кількостях він може подразнювати слизову стравоходу і шлунку. Також його не рекомендують поєднувати з аспірином.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
При застуді зазвичай лікуюсь Інфлюцидом, який допомагає швидко одужати. Якщо починаю приймати як тільки відчула нездужання, всі симптоми хвороби проходять за 2 дні, а якщо не встигаю, то доводиться пропити 4-5 днів. І більше жодних інших ліків не приймаю, ні для горла, ні для носа. Ну і звичайно намагаюся пити більше теплої рідини. Добре допомагає імбирний чай з лимоном. Будьте здорові!
Відповісти
Імбир, мед та лимон приймаю більше як вітаміни. І все одно примудряюся захворіти на грип. Лікуюсь активно трав'яним чаєм власного збору та Iнфлюцидом. Мені у такому комплексі допомагає добре.
Відповісти
Я дуже люблю імбирний чай люблю, але коли справа доходить до застуди чи грипу, розумію, що тільки їм не відбудуся. При перших симптомах захворювання приймаю Iнфлюцид. Стан здоров'я значно покращується. Не забуваю і про вологе прибирання та регулярне провітрювання.
Відповісти
А ось мені з імбирним чаєм не так пощастило. Шлунок проти цього, безумовно корисного, кореня. Тому тепер лікуюсь Інфлюцидом. Засіб при грипі та застуді дійсно незамінний. З ним болячка набагато легше протікає, та й сам процес одужання значно коротший.
Відповісти
Так, захистити себе від вірусів не завжди виходить, на жаль. При застуді намагаюся приймати якнайбільше меду або імбирного чаю, але це як допоміжні продукти для полегшення, а так добре допомагає Есберітокс. Третього дня вже можна йти на роботу.
Відповісти
Ситуації бувають різні. Але чай з імбиром, медом та лимоном я п'ю обов'язково і плюс інфлюцид як лікування застуди. З ним хвороба відступає швидше, перевірено!
Відповісти
Так, при застуді найкраще більше фруктів їсти, чай пити з імбиром, медом і лимоном, плюс Есберітокс! Він допомагає подолати віруси, прискорює одужання. Дякую провізору, що порекомендувала його.
Відповісти
Мене ні лимони, ні імбир не бере... Якщо вже застуджуюсь, то насамперед Інфлюцид йде в хід! Так за 3-4 дні і я цілком здорова.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні