--> У Луцьку з’явилося ще одне місце, де печуть смачну піцу* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку з’явилося ще одне місце, де печуть смачну піцу*

0
-1
У Луцьку з’явилося ще одне місце, де печуть смачну піцу*
Відтепер посмакувати улюбленою італійською стравою можна у броварні «Карабас Барабас». Більше того, заклад підготував акційну пропозицію для постійних відвідувачів.

Броварня «Карабас Барабас» щоразу пропонує щось новеньке: чи то ексклюзивний сорт пива, чи незвичні закуски, як, скажімо коронні лушпайки. Нещодавно в закладі на Винниченка, 4 оновили меню, а ще додали страву, яку люблять усі – піцу.

Наразі гостям пропонують три види, але обіцяють на цьому не зупинятися. До того ж, зараз діє акцію: при замовленні трьох піц – літр пива власного виробництва у подарунок. До речі, посмакувати піцою можна й вдома, адже діє сервіс доставки. Акції розповсюджується й на «піцу з собою».

Незабаром броварня святкуватиме п’яту річницю, а тому, для усіх відвідувачів підготували сюрприз – при замовленні страв та напоїв на суму від 500 гривень можна виграти iPhone X, просто залишивши свої контакти на звороті чеку й вкинувши його у чарівний слоїк, який знаходиться на барній стійці закладу. Переможця оберуть 13 грудня.
Тож лучан та гостей міста запрошують посмакувати смачною піцою та стати учасником розіграшу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні