--> У Луцьку переселенцю зі Сходу дивом повернули зір | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку переселенцю зі Сходу дивом повернули зір

0
-1
У Луцьку переселенцю зі Сходу дивом повернули зір
Владика Михаїл допоміг зробити у Луцьку переселенцю зі Сходу операцію.

Про це пише Волинь-нова.

Історія, що трапилася на Волині із жителем Луганської області Олександром Бєлих, змусила його поглянути на світ по-новому. Причому «поглянути по-новому» треба сприймати буквально — 74-літнього пенсіонера прооперували з приводу катаракти.

Хтось скаже: «Ну і що тут такого? Кришталик зараз міняють багатьом». Усе правильно. Тільки якщо ви не біженець зі Сходу, не живете в будинку престарілих за півтори тисячі кілометрів від рідного дому і не отримуєте на руки 25 відсотків від пенсії, а на лікування потрібно 11 тисяч.

Олександр Сергійович у 2014-му поїхав із Алчевська в санаторій до Києва і додому більше не повернувся. Поки пенсіонер лікувався, на Сході почалася війна.

Разом з іншими його привезли на розподільчий пункт, де можна було вибрати місце проживання в Західній Україні. Чоловік зупинився в будинку престарілих у Луцьку і живе в ньому вже чотири роки.

Коли зір почав падати, у нього не було за душею ні копійки. Від пенсії колишнього сталевара тепер залишався мізер — кілька сотень гривень щомісяця. У благодійному фонді, куди звернувся по допомогу, обіцяли дати… 500 гривень. Однак нещодавно Олександр Сергійович прийшов щасливий: «Мені зробили операцію».

Лікарі офтальмологічного центру Волинської обласної клінічної лікарні та керівництво цього медзакладу ввійшли в становище і прооперували коштом лікарні. А за кришталик — він найдорожчий — заплатив владика Михаїл, митрополит Волинський і Луцький УПЦ КП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні