--> Українця, який жорстоко знущався над котом, засудили на шість років | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українця, який жорстоко знущався над котом, засудили на шість років

2
9
Українця, який жорстоко знущався над котом, засудили на шість років
Глобинський районний суд Полтавської області визнав винним і засудив до шести років позбавлення волі чоловіка, який умисно завдав тяжкі каліцтва чужому коту.

Про це повідомляє прес-служба суду, розповідає "Українська Правда".

"Громадянина Ш. визнано винним і засуджено за ч. 3 ст. 299 кримінального кодексу України (жорстоке поводження з твариною) до покарання у вигляді шести років позбавлення волі", – зазначили у прес-службі.

Як встановлено під час розгляду справи, 19-го листопада 2017-го року громадянин Ш, перебуваючи в будинку за місцем проживання, "маючи умислом знущання над тваринами, порушуючи моральні принципи суспільства в частині ставлення до тварин, діючи умисно з особливою жорстокістю з хуліганських спонукань" відрізав невстановленим предметом коту, що належить іншому громадянину, “2/3 частини хвоста, один семенник і ліву вушну раковину, а також заподіяв тварині поранення у вигляді різаної рани в області крупа”.

Зловмисник завдав коту пошкодження, які призвели до каліцтва тварини.

"У судовому засіданні громадянин Ш. свою провину не визнав повністю. Вирок суду поки що не набув законної сили", – йдеться в повідомленні суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А за групове звіряче мордування свині з наступним її поїданням чому не судять ? Це якийсь расизм одного можна а другого не можна.
Відповісти
Людину на смерть зіб'є то стільки не дають,..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні