--> «Він психічно хворий», – прем'єр Чехії заперечив, що насильно відправив сина до окупованого Криму | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Він психічно хворий», – прем'єр Чехії заперечив, що насильно відправив сина до окупованого Криму

0
-3
«Він психічно хворий», –  прем'єр Чехії заперечив, що насильно відправив сина до окупованого Криму
Прем'єр-міністр Чехії Андрей Бабіш відправив свого сина до окупованого Криму, щоб уникнути допиту у справах про корупцію.

Про це розповів його син, який наразі мешкає у Швейцарії, пише "24 канал".

Андрей Бабіш-молодший повідомив, що сталося це насильно, аби той не міг давати свідчення у корупційній справі конференц-центру "Гніздо лелеки", в рамках якої його батька звинувачують у зловживанні субсидіями ЄС.

Проте сам прем'єр Чехії заперечує таку інформацію. І взагалі заявляє, що його син так говорить через психічні захворювання.

"Мій син психічно хворий. Він приймає ліки, його слід контролювати, він живе з матір'ю у Швейцарії. Мій син не був викрадений, він добровільно покинув Чехію. Поліція розслідувала це питання і дійшла до висновку, що викрадення ніколи не було", – заявив прем'єр-міністр Чехії Андрей Бабіш.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні