--> «Вони займають місця, а нам доходу немає», – луцький контролер про пенсіонерів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Вони займають місця, а нам доходу немає», – луцький контролер про пенсіонерів

6
10
«Вони займають місця, а нам доходу немає», – луцький контролер про пенсіонерів
Луцькі пенсіонери їздять тролейбусом щось купити на ринок, дехто просто хоче покататися, бо нудно.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» розповіли контролери Луцького підприємства електротранспорту.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Надкушений палець і вісім мішків картоплі: пригоди луцьких контролерів

«Дехто просто хоче покататися, бо їм нудно. Хтось їде з самого ранку на ринок. «Поїду, просто подивлюсь, може, сиру скуштую або ще чогось. Поїду додому, потім ще раз на ринок», – таке розповідають пасажири-пенсіонери», – ділиться контролер-ревізор Любов Заяць.

«Є в місті один дідусь. Заходить в тролейбус №15, проїде коло містом, потім сідає в наступну «п’ятнадцятку». Ми його із колегами пестливо назвали Дід Мазай», – згадує контролер Антоніна Майструк.

«На 40-му сідає один чоловік, їде на вулицю Дубнівську, пройдеться трошки і сідає в тролейбус знову. Нас це неабияк здивувало. Виявляється, цей чоловік все життя пропрацював водієм. Йому просто вдома не сидиться. Він розповів, що коли проїдеться тролейбусом зранку і ввечері, то йому легше», – говорить Любов Заяць.

«Нещодавно десь о 7.40 жінки похилого віку «грузили» студентів питаннями про те, куди це вони їдуть о такій порі. На це хтось не витримав і запитав: «А куди ВИ їдете так рано?» Більшість їде на роботу. Коли працювала водієм, то бачила, як ті бабці їдуть на ринок. Я возила їх зрання на ринок, а ввечері забирала назад. До слова, вони більш обізнані щодо знижок, акцій на певні продукти. Студенти платять хоч і гривню, однак це хоча б якийсь дохід для нас. Пенсіонери теж їдуть у транспорті, вони займають місця для сидіння, а нам доходу немає», – каже старший контролер-ревізор Луцького підприємства електротранспорту Оксана Владичко про пенсіонерів.

Фото ілюстративне

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Взагалі, яке кому діло куди хто їде чи їздить і чому?
Відповісти
Цікаво буде послухати Оксану Владичко коли вона сама стане пенсіонером.
Відповісти
А де ті гроші що міська рада перераховує
Відповісти
Реально напрягає, коли далеко їдеш і маєш щось важке з собою, заплативши за проїзд, стояти всю дорогу, а пенсіонери весело проводять час балакаючи здійснюють покатушки.
Відповісти
Шановна Оксано-це їх право на безоплатний проїзд,обмежень немає-хто хоче з пенсіонерів ,туди й їде,і скільки хоче,не ваше діло-вибачаюсь!!!
Відповісти
Було б непогано, якщо б зробили платним проїзд для пенсіонерів, чисто символічним 1 грн., і давали дотацію до пенсії скажімо 60-100 грн на проїзд. І нехай їздять за державний рахунок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні