--> На Волині викрили три підпільні заправки. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині викрили три підпільні заправки. ФОТО

1
1
На Волині викрили три підпільні заправки. ФОТО
У Володимирі-Волинському викрили три підпільні АЗС.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Володимир-Волинська місцева рокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у розслідуваному Володимир-Волинським відділом поліції кримінальному провадженні про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (кримінальне правопорушення, передбачене ст. 272 КК України).

У рамках розслідування провадження прокурорами спільно з працівниками Управління захисту економіки в області, Володимир-Волинського міськрайвідділу УСБУ в області із залученням представників Головного управління Державної служби із надзвичайних ситуацій та Управління Держпраці в області проведено слідчі дії, в ході яких виявлено факти нелегальної реалізації нафтопродуктів у Володимирі-Волинському.

З місць незаконної реалізації нафтопродуктів вилучено 14 тонн дизельного палива та пристрої для заправки транспортних засобів. Припинено діяльність трьох нелегальних АЗС.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про накладення арешту на матеріальні цінності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
такі дизель-наливайки практично в кожному райцентрі працюють.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні