ТОП-3 страви, які потрібно скуштувати з нового меню «Карабаса Барабаса»*

1
7
ТОП-3 страви, які потрібно скуштувати з нового меню «Карабаса Барабаса»*
Броварня «Карабас Барабас» незабаром святкуватиме п’яту річницю. Тож нещодавно було оновлено й меню закладу.

Кожен заклад має свої традиційні страви, які найбільше до вподоби відвідувачам. Однак, усі люблять щось нове. Саме тому у броварні «Карабас Барабас» час від часу змінюють меню, додаючи цікаві страви та покращуючи рецептуру власного пива.

Шеф-кухар Василь Сичук зазначив, що наразі в закладі здебільшого українська та європейська традиційні кухні, хоча незабаром на гостей чекатиме сюрприз й чимало новинок. Кілька днів тому «Карабас Барбас» запустив оновлене меню, тож шеф-кухар розповів про три страви, які обов’язково потрібно скуштувати.

Теляча вирізка з лисичками та соусом чімічурі.

Страва на компанію, яка смакуватиме любителям м’яса. В склад входить ніжна теляча вирізка гриль,приготована до стану медіум, яка подається з картопелькою та лисичками. Особливого акценту надає зелений соус – чімічурі. Він притаманний Східним регіонам світу і відтіняє смак м’яса.

Ірландський сирний суп.

Він подається в хлібині та готується на основі пива, тож має тонкий аромат. Однак, якщо ви водій – не переймайтеся, рецептура страви така, що алкоголю зовсім не лишається, тож можна сміливо кермувати автівкою. За основу беруть пиво «Карабас Барабас» Amber Lager, додаючи вершки, сир та спеції.

Такос на компанію.

Фірмові снеки до пива. Фактично, замовивши набір кожен зможе сам скласти свою унікальну страву. У складі: телятина та курка гриль, перець чилі та мікс овочів. Також додаються три види соусів. Таким чином, можна скласти такос за власним смаком.
До слова, нещодавно у броварні «Карабас Барабас» запрацював сервіс доставки. Тож відтепер можна замовляти улюблені й нові страви додому.

Телефон для бронювання столиків та замовлень: 066 600 400 2.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як шкода що знищили дитяче кафе і збудували цю срань нікому не потрібну
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні