--> Луцькому «Променю» повернули парковку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькому «Променю» повернули парковку

1
4
Луцькому «Променю» повернули парковку
ТзОВ "Проміньпарксервіс" повернуло незаконно відібрану виконавчим комітетом Луцькради у РЦ "Промінь" парковку та відновило її звичайний режим роботи та обслуговування.

Відбулося це у понеділок, 12 листопада, - пише ІА Конкурент.

"Як і раніше, 2 години користування паркомісцем абсолютно безкоштовне для всіх. Надалі, за кожну годину буде братися плата 10 гривень. Це необхідно для того, щоб парковка була у належному стані, охоронялася та нормально функціонувала", – розповів у коментарі ІА "Конкурент" директор РЦ "Промінь" Дмитро Грелюк.

Дмитро Грелюк нагадав, що 25 жовтня, "Проміньпарксервіс" виграв в суді апеляцію щодо парковки. Йдеться про скасування рішення виконкому, яким в односторонньому порядку було розірвано договір про співпрацю між "Проміньпарксервісом" та Луцьким плавальним басейном, згідно з яким хотіли забрати частину парковки в РЦ "Промінь".

"Суд вкотре довів, що рішення виконкому – незаконне. З нашого боку було виконано всі прописані умови і підстав для дострокового припинення співпраці між "Проміньпарксервісом" та спортшколою не було", – зазначив він.

Директор повідомив, що юристи розважального центру розіслали листи з повідомлення про відновлення звичного режиму парковки виконавчому комітету Луцької міської ради, керівництву Луцького плавального басейну, керівнику патрульної поліції у Волинській області Олександру Вовченку та начальнику Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Олегу Кічуку. Зроблено це відповідно юридичної практики та з метою уникнення провокацій.

Нагадаємо: 18 травня луцький міськвиконком ухвалив рішення про розірвання договору про співпрацю між Луцьким плавальним басейном та товариством "Проміньпарксервіс". Договір передбачав облаштування за кошти "Променя" автостоянки на території школи плавання, якою могли спільно користуватися як відвідувачі басейну, так і відвідувачі розважального центру.

Цей договір діяв до 2041 року і не передбачав його розірвання в односторонньому порядку. Тому "Промінь" подав до суду, 24 травня Господарський суд Волинської області відкрив провадження у цій справі.

Проте вже в суботу зранку, 2 червня, напередодні виступу в РЦ "Промінь" студії "Квартал-95", заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук з невідомими особами встановили посеред парковки обмежувачі руху та демонтували металеві конструкції, які належать "Проміньпарксервісу". Згодом за це на заступника луцького мера правоохоронці відкрили "кримінал".

Один із власників розважального центру Андрій Покровський називає такі дії влади політичним тиском на нього. Він заявив, що таким чином влада розправляється з депутатами, які не є з провладної більшості і які є активними.

У серпні Господарський суд Волинської області повністю задовольнив позивні вимоги товариства "Проміньпарксервіс" та скасував рішення виконкому, яким в односторонньому порядку було розірвано договір про співпрацю між "Проміньпарксервісом" та Луцьким плавальним басейном.

У жовтні, Північно-західний апеляційний господарський суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги виконавчого комітету Луцької міської ради і залишив рішення суду першої інстанції щодо парковки без змін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А тепер з Петрочука і його оточення до суду для відшкодування збитків, і заяву і поліцію про притягнення до кримінальної відповідальності, Петрочука в СІЗО чекають
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні